Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Story with Jewels

Door Angelique op 12.03.2014

Op zaterdag 15 en zondag 16 maart 2014 stelt Lore van Keer haar nieuwste collectie LINKS voor in de WoMa Galerie in Wolvertem. Het oude tramstation onderging een metamorfose en is nu een centrum voor moderne kunst, naar analogie met het MoMa in New York. De dag voordien, vrijdag 14 maart, mag deze juwelenontwerpster zelfs de Handmade In Belgium Award in ontvangst nemen. 

LINKS is niet zomaar een shiny juwelenlijn vol sparkles en blingbling. Lore van Keer is een storyteller en introduceert met LINKS een verhaal in de vorm van juwelen. 

"Een juweel vertelt een verhaal, is een link naar je persoonlijkheid"

Elk stuk kan je immers verbinden met een zeemzoete herinnering, een loved one, of een verhaal. Juwelen zijn dus niet gewoon superficial mode-accessoires volgens Lore van Keer. Silver can be cool, maar deze juwelen roepen sweet memories op. Door haar achtergrond aan Sint-Lukas heeft ze een sterke band met design, architectuur en de techniek van het juweel

Ze brengt pure, zuivere items met een gesofisticeerde structuur. Bye bye hipster triangle, de nieuwste collectie staat in het teken van de ruit. Nu nog in het 925 sterling zilver met af en toe een zwarte onyx edelsteen, maar weldra verguld! Abstracte designs voor een luchtige, speelse zomer. We're ready to shine!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded