Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Made in Sweet-serland!

Door Tiany op 10.03.2014

Sinds zijn prille begin kan het revolutionaire Swiss watch a.k.a. Swatch elk seizoen weer ons hartje bekoren met hun speelse en arty designs. They totally own the plastic watch world!

Hun nieuwe SS2014 collectie brengt weer heel wat prachtexemplaren van horloges met zich mee in verschillende kleurrijke thema’s als de Summer Classics, For the Love of Patterns, Islands Galore en Swatch Dream Urban.


Swatch Pastry Chef collectie: v.l.n.r. Lekker, Sweet Explosion, Peppercane, Sprinkled.

Toch zijn het vooral de armcandilicous modellen van hun Pastry Chef collectie die ons doen dromen van een echt candy paradise à la Tim Burton’s Charlie & the Chocolate Factory. In deze collectie ondergaan de horloges een totale snoepjesmetamorfose van macarons en cupcakes tot wafels en muntsnoepjes! T t t t tasty

De absolute toppers van de hele collectie zijn de Caramellissima, een snoepjesketting met pastelkleurige pareltjes, en de Sweet Explosion met macaron print. Schaf je onmiddellijk eentje aan voor komend seizoen, want ook dit najaar zijn pastelkleurtjes totally hot!


Caramellissima.


Sweet Explosion.

Houd zeker de Swatch Facebookpagina in het oog als je up to date wilt blijven van more Swatch newsFun fact: op de Swatch website kan je een Swatch Leaflet downloaden met delicious snoepjesrecepten. Think pepermunt marshmallows, orange macarons en Grand Cru matcha truffels! Perfect om op een lazy sunday afternoon je kookkunstjes nog eens te oefenen als pastry chef!

page loaded