Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara’s tv debuut

Door Astrid op 10.03.2014

We zijn nog lang niet af van Cara Delevingne Belmodo lovers! Binnenkort verschijnt het Britse supermodel op het kleine scherm in het tv-drama ‘Timeless’.

Je zou denken dat Cara wel wat rust kan gebruiken na een hele maand van catwalk naar catwalk hollen, maar niks is minder waar! Cara zal deze zomer te zien in Timeless - een productie van Sky Arts Playhouse Presents - als een jonge vrouw wiens verloofde op missie in Afghanistan is. Hierdoor krijgt Cara opnieuw meer contact met haar grootmoeder die door Sylvia Syms gespeeld zal worden. Intriguing!

"It's a really touching story and I'm really honoured to be working with Sylvia in a one-off production for Playhouse Presents. This will be my 1st time working in television drama and I am excited by the opportunity." Dixit Cara volgens Vogue -

Voor de geïnteresseerden: het script werd geschreven door Tim Firth die we kennen van o.a. Calendar Girls en naast miss Delevingne spotten we Matthew Perry, Ben Whishaw en Simon Callow in de serie.

Het model is trouwens niet aan haar acteerproefstuk toe. IMDB leert ons dat Cara reeds te zien was als prinses in Anna Karenina. Wedden dat we Cara in de toekomst nog meer zullen zien acteren. Looks like someone is trying to secure her celeb status!

De serie zal worden uitgezonden op donderdag 19 juni 2014 op de Britse tv. Ik zal toch proberen kijken, al is het maar om te zien hoe ‘ons’ Cara het doet!

Foto’s © Modelinia, Conversations About Her, Lazy Girls & Vogue.

page loaded