Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Retro brillen voor generatie Y

Door Michael op 09.03.2014

Do you want to look smart or cool? Theo eyewear komt dit voorjaar met een nieuwe collectie Mille brillen, designed for de millenniumgeneratie Y. De Mille brillen zijn een uitbreiding van de Vintage lijn. De vormen zijn eenvoudig en puur met een typische theo twist. 

Voor dit jaar zien we een aantal duidelijke brillentrends. De hedendaagse brillen zijn geïnspireerd op het verleden. We love retro! De cat-eye bril is hellemaal terug. Het model is zoals de naam cat-eye zegt in de vorm van een kattenoog, ovaal en in een punt uitlopend. Deze über vrouwelijke bril is voor de echte fashionista die durft opvallen.

De bril is een belangrijk accessoire geworden en mag opvallen. Think big, oversized brillen zijn very hot at the moment. Maar langs de andere kant zien we ook kleine, ronde glazen terugkomen, geïnspireerd op de Japanse vintage brillen.

Geef je outfit een extra touch met een felgekleurde bril. Kobaltblauw, fuchsia, rood, zwart, wit, groen en geel, voor elke outfit een andere kleur. Hou je het liever een beetje neutraler dan zijn de mooie aardetinten jouw ding. Niet weg te denken is het marmereffect dat al enkele seizoenen hot is. Er is zoveel keuze in kleuren en vormen. Passen is de boodschap!

De Mille collectie bestaat uit 4 acetaat modellen en 5 metaal modellen in unicolour. De metalen modellen hebben een motief aan de binnenkant, een knipoog naar de voering van een kostuum. 

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded