Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Uniqlo x Pharrell

Door Astrid op 08.03.2014

Pharrell Wiliams - part time muzikant, part time style icon & full time hottie - lanceert samen met het Japanse Uniqlo een exclusieve T-shirtcollectie.

Het lijkt tegenwoordig wel alsof Pharrell overal is. Geen bezwaren hier, wij zien deze cutie pie maar wat graag opduiken in de boekskes, tijdens de Oscars, in Parijs en met of zonder hoed! Ook in de fashion scene is hij niet meer weg te denken nowadays.

En nu kruipt hij ook nog eens achter de ontwerptafel! Samen met Uniqlo brengt Pharrell een collectie T-shirts en petten uit, zowel voor mannen als voor vrouwen. Heel eerlijk: de collectie wordt eigenlijk uitgewerkt door Pharrells creatieve onderneming I am Other, maar ik zie hem in mijn hoofd graag zwoegen op z’n eigen collectie.

Alsof de collectie op zich nog niet genoeg is, schittert Pharrell zelf ook nog eens in de print- en tv-campagne. Laat maar komen die T-shirts!

De ‘Think Other’ collectie zal op maandag 31 maart 2014 onthuld worden en verschijnt maandag 14 april 2014 in de online schappen.

Foto’s © Vogue & Billboard.

page loaded