Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s all about the boho city girl

Door Tiany op 08.03.2014

Urban en bohemian colliden dit seizoen bij H&M en we are looooovin’ it! De perfecte voorjaarscollectie, als je het mij vraagt, voor de stoere chicks onder ons, die niet bang zijn om hun soft side te tonen!

Accessoires zijn he-le-maal hot dit seizoen! De sieraden zijn groot, opvallend en hebben een bohemian touch. Mystieke versieringen brengen zachtheid aan de strakke city look! Absolute show-stopper zijn de dijhoge stretch laarzen, sexy, maar toch met attitude!

Items als faux fur, tassels (lots and lots of them), patchwork, ruches en metallic doen onze oogjes schitteren van plezier.

Een sfeer van vintage romantiek wordt opgeroepen in de prachtige jurken uit katoenen voile en er ontstaat een city mystiek bij de jurken overdekt met symbolenprint.

Maaaaaar ladies, opgelet, want de collectie is slechts in een beperkt aantal H&M winkels te verkrijgen. Dus wie zijn garderobe summer proof wil maken, moet hiervoor afzakken naar Brussel, Antwerpen of Wijnegem. Online vind je het H&M lookbook om die hungry eyes of yours alvast te plezieren.

Dus hurry up, want wie weet zijn jouw favoriete stuks sneller de deur uit dan je denkt!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded