Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Addmyberry, niet enkel T-shirts!

Door Koen op 08.03.2014

 Addmyberry breidt na 3 succesvolle seizoenen zijn assortiment uit, na de superstoere T-shirts zijn er nu ook sweaters verkrijgbaar in echte Addmyberry style. Yes, more Addmyberry goodies for us.

Het Belgische merk dat in 2011 startte, scoort internationaal door de edgy prints, crazy slogans en unieke technologie van de QR-code. Say What? Het kleine vierkantje met unieke print. Deze kan je inscannen met je smartphone  en zo kom je op een gekoppelde website met een verborgen boodschap over je T-shirt of sweater. How cool is that!

Het streetwear label heeft een edgy Rock ’n roll look. En de nieuwe sweaters zijn in dezelfde lijn ontworpen, superleuke prints en crazy slogans. Love the Attitude en Wild Spirit sweaters. De prints en slogans vragen om aandacht, zoals de forever 27 sweater met Jim Morrison of Kurt Cobain. Addmyberry durft ook een gesprek op te starten. Zo heb je de Jezusprint met de tekst Kill your idols. Lekker rebels, maar toch een doordenker.

Rock ’n roll is a lifestyle, not a attitude

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded