Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Katie Holmes zet punt achter kledinglijn Holmes & Yang

Door Kim op 07.03.2014

Katie Holmes ken je vooral als actrice en moeder van Suri Cruise, maar daarnaast was ze ook nog de helft van het designerduo Holmes & Yang. We zeggen wel duidelijk was, want Katie heeft beslist een punt te zetten achter deze samenwerking na een kleine 5 jaar.

Holmes & Yang werd opgericht in 2009 en bestond enerzijds uit Katie zelf en anderzijds haar styliste Jeanne Yang. Het label wilde vooral erg kwalitatieve stuks op de markt brengen met sterke aandacht voor snit, afwerking en detail - waardoor de stukken per collectie redelijk beperkt bleven.

Reden van de stopzetting zou de verzuurde relatie zijn tussen Holmes & Yang, mooier omschreven als "creative differences".

Foto's via Ecouterre en Holmes & Yang.

page loaded