Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zwarte slippers for president!

Door Lien op 06.03.2014

Move over frêle sandaaltjes, want deze zomer kiezen wij allemaal resoluut voor stoere, zwarte slippers aan onze voetjes. Waarom, vraag je? Dat zal ik jou eens snel vertellen, zie ... Hou je al maar vast!

De hype rond de voormalige kuisvrouwschoenen hebben we helemaal te danken aan - who else - Miss Isabel Marant. Zij lanceerde vol enthousiasme de Holden Sliders en al snel charmeerden ze het voltallige modepubliek. Nonchalant chic to the max! Zo zou het leven wat mij betreft wel wat vaker mogen zijn ...

En waarom ben ik dan juist zo'n grote fan? Heel simpel: ze zijn comfortabel (van heel groot belang), zijn heel minimalistisch, stiekem een beetje chic én ze geven je een "ik-heb-helemaal-geen-moeite-gedaan-om-er-zo-fashionable-uit-te-zien-hoor"-look.

Of houdt dat eigenlijk niet veel steek? Ahhh who am I kidding, tuurlijk wel!


Ben jij ook al helemaal klaar met die eeuwige kousen in je schoenen tegen de koude en kan jij al niet meer wachten om je laatste pedicure te showen? Tijd voor wat online shopping dan, want wij hebben speciaal voor jou opgezocht waar je het best jouw eigen must-have slippers van dit moment kan scoren.

Je geld opdoen was nog nooit zo gemakkelijk ... Nice!

The designer ones

1. Stijlvol en classy maar wel met een edge, zo kennen we Givenchy! Deze comfy slippers shop je bij MyTheresa voor € 670,-. Niet niks natuurlijk ...

2. Birkenstocks maar dan nog stoerder en met een slightly heavier prijskaartje? Dan zijn de studded Giambattista Valli sandalen vast jouw ding. Op dit moment zijn ze moeilijk te verkrijgen en prijzen starten vanaf $ 950,- maar wij fashionista's kunnen alles aan, toch?

3. Ahhh the real hype! Ik heb er al lang over getwijfeld en zal dat waarschijnlijk blijven doen, maar als jij meer vastberaden bent, dan shop jij jouw eigen Isabel Marant Holden Sliders bij Net-a-Porter voor € 290,-. Op dit moment waarschijnlijk alweer uitverkocht, maar je kan je er wel steeds op de wachtlijst zetten!

4. De Chloé resort slippers met gouden detail deden heel wat hartjes sneller slaan, al blijven de meningen toch nog verdeeld. Ben jij overtuigd? Dan scoor je de jouwe bij Net-a-Porter voor slechts € 595,-. Koopje, iemand? (Grapje, ik ben nog student, laat ons dat vooral niet vergeten.)

The affordable ones

1. Akkoord, super-affordable zijn ze niet maar voor de werkende mens zeker te doen: de slippers van Ancient Sandals. Goed nieuws trouwens, want ze zijn gemaakt in ponyhaar. Instant love! Te koop bij Net-a-Porter voor € 165,-.

2. Terug naar de roots van de slipper met deze stoere Premium Birkenstocks. Indien je ze nog ergens vindt, proficiat want ze zijn very limited edition in all black!

3. Minimalistisch chic is de look waar je voor gaat met deze Poolside Slippers van Topshop (€ 29,-). Alleen al voor de naam zou je het doen, toch?

4. Een schaamteloze kopie van de Chloé beauties, en we zijn niet helemaal zeker wat we ermee moeten. Kopen kopen kopen wegens oh zo mooi, of toch maar verder sparen voor de echte? ... Hoe dan ook, indien jij overtuigd bent, shop je deze exemplaren bij Zara voor € 49,95.

5. De Birkenstock-look maar dan in lakleer en met opvallende gespen? Die scoor je - alweer - bij Zara, en deze voor € 69,95.

En en en? Ben jij fan van de trend?

Foto's via © Tumblr & Pinterest.

page loaded