Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Watch out for the new Strelli!

Door Koen op 05.03.2014

Good news Strellista’s, de Belgische modelegende maakt zijn comeback in de world of watches. Olivier Strelli begon zijn carriére in de jaren ’80 met de beroemde kleurrijke ethnic sjaals. Zijn grote liefde voor eenvoud en passie voor kleur kan je terugvinden in al zijn ontwerpen. He is addicted to color

De nieuwe dameshorloges zijn volledig in Strelli-stijl, een strak design en mooie kleuren. Wit, oudroze, oranje, fuchsia, kobaltblauw, beige, havana en zacht zwart. So many colors. De horlogekast bestaat uit blinkend staal of het rosé gold, afgewerkt met een saffiano-leder polsband. Strelli combineert simplicity met originality. Het design van de horloges is beperkt tot de essentie, kleur mag de boventoon voeren. 

Voor de hubby ontwierp Strelli verschillende lijnen. Een ultrasober stadshorloge in zwart en bruin. A real business watch. En een sportieve chrono met een stevige polsband in zwart of kastanjebruin krokoleder met witte zadelsteek. De herenhorloges zijn duidelijk leesbaar en hebben een datumaanduiding. Good looking and practical

Hoe laat is het nu? It’s time to buy a Strelli watch. De Strelli horloges zijn verkrijgbaar in 300 Belgische verkooppunten. 

Met de medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded