Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Miranda Kerr voor H&M SS2014

Door Tiany op 05.03.2014

Een aantal weken geleden zijn we door H&M getipt dat Miranda Kerr het nieuwe gezicht wordt van de H&M Spring 2014 campagne. Begin Februari verscheen een mysterieuze tweet van H&M met een foto waarop je enkel Miranda’s mond zag. En nu zien we meer van de collectie, want de 1ste campagnebeelden zijn door H&M vrijgegeven. We were waiting for that.

Miranda Kerr begon haar modellencarrière in 1996 en werkte al voor grote merken als Roberto Cavalli & Levi’s en ze deed vorig jaar nog een campagne voor Mango. Het voormalige Victoria’s Secret model verscheen al op covers van Elle, Australian Vogue en Harper’s Bazaar. De Australische heeft een zoontje met acteur Orlando Bloom, is ondertussen 30 and still fabulous!

De campagnebeelden van H&M SS2014 zijn heel zomers. Classic meets sport. Een basic T-shirt wordt gecombineerd met een stijlvolle kokerrok. En een klassieke zwarte blazer wordt op een grijze sporty pants gedragen. Naast de sportieve items zien we ook heel vrouwelijke girlie items. Een roze top met volants, een roze A-lijn rokje en meer van deze pink goodies.

Vanaf donderdag 20 maart 2014 start de H&M SS2014 campagne met Miranda Kerr.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded