Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jeans, jeans, jeans

Door Michael op 05.03.2014

Jeans brand Le Temps des Cerises komt op de proppen met een nieuwe SS2014 collectie and we like it!

De jeansfabrikant specialiseert zich sinds 1998 in authentic jeans en heeft zich over de jaren heen als vintage expert geprofileerd.

Ontwikkeld in la douce France door Gil en Lylian Richardière, halen vader en zoon hun inspiratie uit de tweedehands en vintage fashion cultuur.

De stoffen zijn gepattineerd, vervaagd, afgeleefd en geven zo de indruk time-travelling jeans van the Gold Rush tot het Rock’n Roll tijdperk te zijn.

In 2002 lanceerde het merk hun 1ste mannencollectie onder de naam Japan Rags. Le Temps des Cerises Junior en Japan R*gs spitsen zich toe op de mini-me's.

Voor de Le Temps des Cerises SS2014 collectie ging het jeansmerk een samenwerking aan met de franse DJ Inès Mélia! De Japan Rags SS2014 collectie resulteerde in een collab met belgische rock band PAON

Shine bright like a diamond! Van metallic schijn tot satijnen glans ... de nieuwe collectie jeans is shiny as hell! Iriserende kleuren doen ons afvragen of er wel degelijk een pot goud aan het einde van de regenboog staat? En qua model zien we een spel tussen slim-cuts en harem/biker style broeken.

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded