Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Into Space met SuperTrash

Door Angelique op 05.03.2014

Onlangs stelde SuperTrash in de Suikerfabriek, net buiten Amsterdam, de nieuwe FW2014 collectie voor. Think: space age style, intergalactisch, krachtige silhouetten en de power woman.

De Nederlandse Victoria's Secret Angel Bregje Heinen mocht die avond het mode spaceship openen. Het is een ware travel terug naar de oerknal én naar the future. Ze presenteren 3 thema's die ons doen wegdromen van woestijnen, wandelingen op de maan en metallic all over the place.

Bij The Lost World vind je crème kasjmier knitwear, trenchcoats in het mosterd, dierenprints en klassieke silhouetten waarin je een ultimate gold luxury feeling krijgt.

Anderzijds heb je The Dark Side: very edgy en met olympisch goud, zilver en brons elementen. Daarbij draag je knee-high boots met pony haar, oversized faux-fur jasjes en clutches met studs. Waw, we love the dark side!

 

En last but not least gaat Supertrash all cosmic met haar thema Space Odyssey. Dit is voor de rich and famous look van de milky way: rijk satijn, vrouwelijke elegantie en maxi metalic jurken versus gestructureerde bodycon jurkjes. Dat in het emerald green, royal purple and deep blue.

Waw, het voelt alsof we nu al tickets naar de maan en zon kunnen boeken! Volgende winter travel je met SuperTrash zeker into space.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded