Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

F for Fashionable Piñata’s

Door Koen op 04.03.2014

We are fully aware dat het bijlange nog geen dinsdag 1 april is. Het is dan ook no joke dat we hier op de Belmodoredactie helemaal verzot zijn op piñata’s! En daarmee bedoelen we niet de kinderachtige variant maar de very Fashionable piñata’s, with a capital F. Yesss Belmodo lovers, jullie hoorden dat goed! 


We zien jullie al grote ogen trekken achter jullie scherm, but believe it or not, de piñata is het nieuwe hipste item in modeland. Met de komende zomer wordt het dan ook your favorite party deco op je pool party. Via etsy vonden we bijvoorbeeld bovenstaande very pretty mathematical figures. Fill it up met confetti, glitter, make-up, … Laat je creativiteit gewoon gaan, weg met de tradities, we zetten er gewoon nieuwe!


Als je op Pinterest rondklikt ben je waarschijnlijk al eens de very cool piñata’s van Confettisystem tegengekomen. Het New Yorkse duo Nicholas Anderson en Julie Ho werken als artiesten, stylisten, designers en sculptors. Ze maken niet alleen een object maar ook de hele wereld errond, gebruik makend van installaties, juwelen en festive objects. Het resultaat mag er zijn en hun party decorations are exactly de hippe piñata’s die wij onder Fashionable tellen. Ze hebben al een indrukwekkend klantenresumé achter de rug: Lanvin, J. Crew, Beyoncé, Opening Ceremony, Yeah Yeah Yeahs, Tavi Gavinson, …


And it doesn’t stop with decorations! Oh no, de piñata is nog veel meer dan dat. What do you think about een kledingstuk met de textuur van een piñata? Uiteraard moeten die allemaal even kleurrijk zijn als de inspiratie. Je hoeft ook die mooie piñata niet kapot slaan, wordt een echte trendsetter door hem gewoonweg als je nieuwste handtas te dragen. People will stare, make it worth their while!

Foto's © Bando, Etsy, Confettisystem, Vogue, Absolutely Mrs K., The Fab Guide, Oh Happy Day.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded