Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Creatief? Maak het zelf!

Door Michael op 03.03.2014

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen lederen accessoires te maken? Super duper! Want Brussels based leather goods maker, Niyona, geeft workshops lederbewerking in hun eigen atelier in de Hello James shop in Brussel. Nina en Jonathan, founders of Niyona helpen jou gedurende 3 à 4 uur op weg naar the most perfect cardholder

Nina Bodenhorst heeft al een lange tijd de feeling voor lederwaren in zich. Cray cray, want toen ze nog industrieel ontwerp aan ENSAV LaCambre studeerde, deed ze al een stage van 6 maanden bij Delvaux. Daar leerde ze de kneepjes van het vak en was niet meer weg te houden van leather of all kind.

Nu brengt Niyona al zo'n 4 jaar sterk werk en daarom willen ze hun fans de traditionele methodes laten zien met een originele craftsman workshop


De mooie kunstwerkjes van Gj cook Jeremy Girvan tijdens het exclusieve persevent

What's on the program? Wel, de introductie van lederbewerking en het kennismaken met de oude maar nog zeer sterke machines. Het overlopen van de stappen in de productiefase. Nadien begin je aan het echte werk & the fun part: het versnijden, afmeten en toestikken van jouw cardholder. En om de creatieve geest wat aan te wakkeren legt Nina meer dan 30 verschillende lederstukjes voor jouw neus. Pick 'n choose baby, pick 'n choose!

Ben jij super geïnteresseerd en wil jij de ontwerpster ook eens in het echt ontmoeten? Give it a shot want voor nog geen € 65,- loop jij naar buiten met een gepersonaliseerd Niyona kaartenhoudertje. Check de website voor de openstaande data en boek alvast jouw avondje with your friends, want vanaf 5 gewillige deelnemers staan Nina en Jonathan jou met open armen op te wachten. 

Oh yes, hier bij Belmodo kun je zelfs tickets winnen voor de Niyona workshop. Doe mee & win! Want wie niet waagt, blijft een Niyona maagd! Just sayin'!

Foto's © Belmodo.

Met medewerking van Jilke Juliens.

page loaded