Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

There’s a new kid in town

Door Angelique op 02.03.2014

Antwerpen heeft er alweer een modetroef bij. Geraldine Hendrickx is het jonge talent dat zich na haar studie Product en Graphic Design waagde aan de must-have van elke lady: de tas.

Je ziet ze vaker dan je lover, soms bedrieg je ze met een ander, omdat die beter met je outfit matcht, en they get all your money and your love. De perfecte handtas is als de perfecte liefde; je hebt er alles voor over.

Unfortunately zijn de designer handtassen nooit echt low budget en betaal je je blauw aan een groot lederen exemplaar.

Geraldine lanceert met haar Black Collection een volwaardige tassencollectie die bovendien niet expensive as hell is. De collectie is helemaal zwart, what’s in a name, maar heeft zoveel verschillende looks dat elke vrouw wel haar it-bag vindt.

Daarnaast is er ook de Hardware collectie. Deze bruist van little details die je tas uniek maken. De tassen zijn gemaakt uit super soft nappa leder, waardoor die metalen accenten en zwarte kleur toch een zachte touch krijgen, letterlijk en figuurlijk!

Hendrickx bags uit Antwerpen: "het is in de sjakosj" zouden ze daar zeggen.

Online te koop in de Hendrickx Bags e-shop en bij Step by Step Antwerpen.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded