Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Obsessing over mini designer bags

Door Lien op 02.03.2014

Designer bags designer bags, ik kan er, denk ik, een hele encyclopedie over schrijven ... Maar omdat het ook nog een beetje interessant moet blijven, hou ik het deze keer bij 1 artikel over mijn laatste nieuwe obsessie: mini designer bags!

Ze bestaan al een tijdje, maar traden voor het 1st echt in de spotlight toen The Blonde Salad's Chiara Ferragni een mini 3.1 Phillip Lim bag rockte op de Parijse modeweek van september.

Sindsdien blijkt Chiara een echte verslaving te hebben ontwikkeld aan de dure tassen in kinderformaat, want ze heeft nu niet alleen meer een micro Phillip Lim tas, maar ook een exemplaar van Balenciaga, Saint Laurent, Céline en Prada. En intussen waarschijnlijk ook nog wel een Chanelleke erbij. Gelukzak!

Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat ze, mits hun grootte, maar een vierde van de prijs van een orginele designer bag kosten, maar daar moet ik je spijtig genoeg wat teleurstellen ... Waar je voor een groot exemplaar meestal zo'n € 1 200,- neertelt, kost een kleine tas je toch ook € 800,- à € 900,-. Nog steeds een aanzienlijk bedragje, eehk!

Maar ja, je krijgt er dan wel ook nog steeds een full blown designer bag in schattiger formaat voor in de plaats. Het is de prijs dan toch een beetje waard, niet?Een mini Céline, een mini Chanel, een mini Saint Laurent: you name it, and it exists!

De mini designer bags slaan vooral aan bij het jeugdigere publiek. Heel leuk om te zien is hoe raging teenagers Kendall en Kylie Jenner hun mini Céline tas delen. Of ze hebben gewoon allebei hetzelfde exemplaar, dat zal misschien wel wat realistischer zijn ... Lucky bastards!


En, wat vind jij van zo'n tas in miniformaat? Ben je fan of wil je toch liever een groot exemplaar?

Foto's © Theblondesalad & Tumblr.

page loaded