Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Forever a Classy Rebel

Door Tiany op 02.03.2014

 

Diesel blijft trouw aan zijn klassieke troeven: opvallend, stoer en full of rock. Voor de lente-zomer collectie waan je je in de Britse punk rock scene: van hacienda tot marquee. De modern woman is volgens diesel sexy maar pittig. Ze is een classy lady, maar met een vleugje sporty en rebels.

Highlights uit de collectie zijn zeker de revolutionaire military style en de silk bomberjacks.

 

Geen gender trouble bij Diesel, want je vindt er unisex denim van indigo tot light summer tinten. Helemaal hot is het om all in denim gekleed te gaan, jawel: van kop tot teen. Een paar bleached jeans of T-shirts met grafisch design zijn zeker ook een must. American freedom, maar ook geverfde jeansshortjes in rainbow kleuren horen om je benen te zitten tijdens het festival season.  

So go for it, Deze zomer mag je wild gaan met je denim look!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded