Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De toekomst is hier!

Door Michael op 01.03.2014

Een zonnebril is meer dan enkel bescherming tegen de zon. Een unieke bril geeft je een instant coole en exclusieve look. That’s what we want! Daarom komt Silhouette met de moderne en sexy FUTURA.

Silhouette viert dit jaar zijn 50ste verjaardag en deze legendarische gebeurtenis kan niet voorbij gaan zonder een speciaal ontworpen Limited Edition FUTURA. De nieuwe FUTURA is een moderne interpretatie van de opvallende cultbril uit de jaren ’70.  De vintage FUTURA werd gedragen door Sylvia Christel in Emmanuelle en of course Elton John die van exclusieve brillen zijn eigen statement maakte. 

De hedendaagse FUTURA is een unieke zonnebril met een krachtig design, opvallende kleur en X-large glazen. Een echte IT-bril onder de fashionista’s.  Het model is ultra-light door de hightech SPX+, flexibel en heeft een perfecte easy to wear pasvorm. Er is een onzichtbare verbinding tussen het glas en de brilarmen zodat het cleane ontwerp volledig tot zijn recht komt.

De FUTURA is verkrijgbaar in 3 fabulous kleurencombinaties: zwart-zilver, wit-brons en geel-zwart. Choose your favorite.

"Dankzij de speciale, hoogtechnologische materialen van Silhouette sluit de nieuwe FUTURA zich als het ware rond het hoofd, waardoor hij wel lijkt te zweven" - aldus ontwerper Gerhard Fuchs -

Voor de campagne van de hippe FUTURA bril werkte Silhouette samen met bekend modefotograaf Peter Lindbergh in het zonnige Los Angeles. De centrale figuur van de FUTURA campagne is IT-girl, artiest, dochter van Eurythmics ster en model Tali Lennox.

Deze retro space zonnebril is voor de echte trendsetters. Being unique, it’s all about being different.

Check de Silhouette website voor de verkooppunten in uw buurt. Advies verkoopprijs vanaf € 330,-. 

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded