Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mr.Grey, here I come

Door Bieke op 28.02.2014

Het begint stilaan heter te worden, dus show some skin. Hunkemöller brengt de Private Collection uit, met verleidelijke lingerie sets en slipdresses. Daaraan werd een gamma pittige accessoires toegevoegd. Bijpassende stockings, handschoenen, nipple covers, een kimono en een kanten oogmaskertje kunnen je helpen je persoonlijke Mr. Grey te verleiden. 

De collectie bestaat uit de de kleuren van liefde en verleiding, rood, hot pink en zwart. Het geheel wordt nog hotter gemaakt door de gedurfde uitsnijdingen, de strikjes en het verleidelijk kant. Alles om je very irresistible te maken. 

Loop dus snel naar de winkel om je favoriete items van de Private Collection aan te schaffen. It's gonna be 1 naughty spring met Hunkemöller

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded