Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion on Wheels

Door Tiany op 28.02.2014

Cars, toys for boys?

Way too big Hummers zijn al lang passé, evenals shiny onbetaalbare sportwagens. Hollywood heeft hills en brede boulevards, maar in Europa kan je best smart en chic over de weg rijden. De oplossing? SEAT Mii by Mango!

Voor deze collab zetten SEAT en modelabel Mango de creative minds bij elkaar voor de lancering van Mii, een auto met een very fashionable touch!

Ze spelen met design, het forever young gevoel en innovatie. De Spanjaarden zorgen dus voor een combi van modern technology en fashion design. Je kan kiezen uit Glam Beige en Deep Black voor je exterieurdesign. 

Beautyqueens kunnen stijlvol en comfortabel over de weg cruisen. Want, het automodel is voorzien van een handtashaak, een make-up spiegeltje in de zonneklep en MANGO designed vloermatjes én sleutelhoesje.

Met een klimaatsysteem hou je in de zomer het hoofd koel tijdens je roadtrips, met op de achtergrond je favoriete nummers, rechtstreeks van je mp3-speler. De 1ste 1000 exemplaren worden zelfs geleverd met een paraplu, een handtas en een speciaal accessoire.

Je kan de auto zelfs winnen dankzij je eigen fashion design skills! De followers en social media addicts worden uitgenodigd om juist dàt accessoire te ontwerpen. Ontdek er alles over op de Facebookpagina van SEAT. Na 5 weken kiest een creatief masterteam de winnaar die, of course, de auto wint! De 5 finalisten winnen een aankoopcheque van MANGO

Dus, doe mee aan deze fashion car race en hit the road in style!

Met medewerking van Angela Donskaia

page loaded