Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Colors everywhere!

Door Koen op 28.02.2014

High-street keten River Island kondigt met trots de gloednieuwe Design Forum collectie aan waarvoor ze een samenwerking aanging met de jonge ontwerpster Katie Eary.

Eary begon haar carrière meteen nadat ze was afgestudeerd aan de London Royal College of Art in 2008 en werkte sindsdien samen met grote sterren als Kanye West. Ondertussen is Miss Katie uitgegroeid tot 1 van de rijzende sterren van de Londense scene

Het Design Forum is een project dat River Island ieder seizoen met een opkomende jonge ontwerper opzet. De SS2014 collectie, geïnspireerd op de film “Fear & Loathing in Las Vegas”, is een kleurrijke mash-up van fluïde silhouetten en wilde prints. Sexy badmode is ook key en vertaalt zich in plunging one-pieces en tropisch getinte bikinies. Must-have accessoires als gouden luipaard-print sandaaltjes en een fringed leather over-the-shoulder bag wekken een instant verlangen naar die summer vibes.

“River Island spreekt net als ik tot onafhankelijke, sexy en krachtige vrouwen, de samenwerking is dus ideaal.” - dixit Katie Eary -

De Design Forum collectie ‘Katie Eary for River Island’ werd door middel van een kortfilm, geschreven en geregisseerd door Kinga Burza, gelanceerd op het Fash/On Film event tijdens London Fashion Week.

De collectie is in ons land enkel online te koop, dus klik, klik, klik!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded