Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alessandra Ambrioso lanceert kledinglijn

Door Kim op 28.02.2014

Celebrities, opgelet - want tegenwoordig wagen ook steeds meer modellen zich aan ontwerpen. Blijkbaar wil iedereen nu z'n eigen collectie, alsook topmodel Alessandra Ambrioso. Onder haar nieuwe lifestyle merk ále by Alessandra brengt ze een 1ste kleine collectie op de markt met een sterke bohémien feel. Het merk zou later uitbreiden naar meer kledij en accessoires.

De collectie lanceert in maart, maar is momenteel enkel exclusief beschikbaar bij Planet Blue (een Amerikaanse winkel die gekend staat om z'n Californische en boho-stijl)


Foto's via Fashionista.

Zo zegt het Victoria's Secret model zelf:

“I cannot think of a better place to launch the apparel for my brand. I have been a fan of Planet Blue since I moved to California, and the brand’s authentic bohemian beach vibe is the perfect backdrop for my very 1st collection.”

Wij zijn alvast fan van het 1ste setje, en jij?

page loaded