Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The New Diesel Black Gold Rebels

Door Michael op 27.02.2014

A 1st time for everything en onmiddellijk een succes. Tijdens de Pitti Uomo 85 van Firenze, maakte Andreas Melbostad zijn debuut als creative director van de nieuwe FW2014 Diesel Black Gold collectie.

Het was ook de 1ste keer dat Diesel Black Gold als menswear guest op de Pitti mocht showen. Dit resulteerde in een spektakel where classic meets rough rock. De Noorse Melbostad gaf de iconische Diesel traditional values een stoere metamorfoseVolgens Melbostad staat Diesel voor futuristische urban feel en rebellious with a lot of attitude.

Authentieke Diesel silhouetten, zoals de uniform style werden moeiteloos gecombineerd met stoere metalic jasjes en broeken. Van lederen jasjes embellished met studs tot ultrawitte parka's gevuld met schapenwol

Kort gezegd, definitely een collectie met pit.

Met medewerking van Inga Lenaerts.

page loaded