Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diamanti Per Tutti blijft in Antwerpen

Door Angelique op 26.02.2014

Tijdens de eindejaarsperiode vond je in Antwerpen een blinkende pop-up store van Diamanti per tutti. Deze was zo’n groot succes dat ze winkel aan de Nationalestraat tot permanente flagship store doopten. Naast het Modemuseum, temple of Antwerp fashion zeg maar, in een hoog pand met ruwe materialen en een excentriek interieur.

Maar, we nemen nog geen afscheid van het pop-up concept, want ze verkopen naast hun gouden ringen en glamoureuze kettingkjes ook kleding van het Noorse label By Ti Mo. Die collectie is erg vrouwelijk, maar toch typisch Noors en minimal. Deze blend van jewels en dresses zorgt ervoor dat je de ideale outfit kan scoren in 1 klap.

Diamanti Per Tutti, dat zijn betaalbare juwelen met échte diamanten. Want diamonds are a girl’s best friend, dus waarom van de prijskaartjes vijanden maken?

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded