Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style file: unicorn queen Doe Deere

Door Loes op 25.02.2014

Unicorn queen, pastel princess en flamingo lover. Het zijn maar 3 bijnamen voor de online celebrity Doe Deere. Duizenden volgers, fan art en speciale meet and greets ... Het is voor Doe Deere dagelijkse kost. Haar stijl inspireert en haar pastelkleurige looks worden op handen gedragen door duizenden meisjes. Let’s get to know her!

Deze kleurrijke schoonheid is de eigenares van Limecrime make-up. Dit is een beautymerk dat superpopulair is onder meisjes met pastelkleurige lokken. Yes, and you can count me in!

Ken je Limecrime niet? Lees dan het artikel Pastel hair? Pastel make-up! Doe Deere is een wandelend reclamebord voor haar eigen merk. Haar stijl is mierzoet, extreem girly en popperig. Ze is een wandelend sprookje dat je niet zal ontgaan, mocht je haar tegenkomen op straat.

Deze rainbow beauty is afkomstig uit Rusland, groeide op in New York en fleurt nu alle straten op in L.A. Doe Deere is de 30 al gepasseerd but she will never grow up. Haar repertoire van haarkleuren is er eentje om U tegen te zeggen en ik ben er in ieder geval al gigantisch jaloers op. Paars, muntgroen of babyblauw? She had it all.

Volg deze prinses zeker op Instagram onder de naam doedeere. Hier krijg je dagelijks een kijkje in haar whimsical kingdom. Haar stijl inspireert en geeft een positieve noot aan de meest grijze dag. Feeling down? Trek dan je tutu, plushen sandalen en pastelblauwe lipstick uit de kast! No fashion limits, just be you

Foto's © Doe Deere

page loaded