Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Desert clothing

Door Koen op 25.02.2014

Lucky us dat we deze winter al zon hebben gezien. Reden genoeg om al te beginnen dagdromen over de nieuwe zomergarderobe. Het Deense merk .OBJECT belooft alvast haar motto “do it with passion or not at all” te vervullen. Deze lente willen ze de wild at heart meisjes bevieren, want om te genieten van mode moet je durven.

Je mag dan wel de butterflies hebben in je lijf, maar op je outfits mogen er gerust wat wilde designs zitten met tropische planten en gewaagde reptile prints. Ook leder, messed-up denim, ruwe knitwear en silhouetten met dunne stofjes horen bij de moderne woestijn look. Het doel van .OBJECT is om je volledig te laten gaan met color blocking, mix-en-matchen van kleuren, stoffen en materialen.

The wilder, the better: .OBJECT blijft trouw aan de Deense roots en zo merk je dat elk stuk ook lichte, koele kleuren heeft en een nordic dark side touch. Toch krijg je met de trends voor deze zomer het gevoel dat je de wereld afreist, van de reptielen in de jungle, tot de streets in Paris. Snakes and fine couture in 1 outfit dus.

Als de weergoden ons gunstig gezind zijn en we een hete zomer krijgen, moet een online shoppingtrip bij .OBJECT zeker op je to-do list staan. Als het toch hagelt en regent kan je nog steeds online shoppen en stylish en comfy in je veranda rondlopen.

Wat moet er dan in je winkelmandje zitten? .OBJECT belooft coole, comfortabele outfits met cracked marble prints, metallic details en lichte maar duurzame stoffen. Als je toch de wildlife chick wil uithangen, kan het geen kwaad om wat jungle fever op te snuiven in hun reeks met luchtige, lange stoffen, beprint met donkere goude planten.

Blijf je liever koel en minimal, dan is er keuze genoeg uit de baby blue stuks, denim, leder en marmer prints. Deze zomer, no matter the weather, kies je dus zelf hoe hot or cold je het maakt en welk continent je opzoekt.

Check zeker ook eens de website van .OBJECT COLLECTORS ITEM!

page loaded