Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Keep on running

Door Bieke op 24.02.2014

Het wordt al een klein beetje warmer en dat betekent time to start running again. Ook voor wie al een heuse jogfreak is, hebben wij zeer goed nieuws. Dankzij de Skechers GOrun² lopen je  sportieve plannen nog meer op wieltjes, of beter gezegd op trendy running shoes. Ze hebben ze letterlijk in elk flashy kleurtje en maken je loopervaring des te aangenamer en modieuzer.

Zoals Skechers' tagline het al zegt: “GO like never before.”  Het sportmerk streeft naar een minimalistisch gevoel en maakt daarom gebruik van lichte materialen en de mid-foot strike technology voor het nodige loopcomfort. Kort wil dit zeggen dat je tijdens het lopen je hielen zo min mogelijk belast en vooral op je voeten steunt. It’s like running through the air.

Voor meer informatie? Bezoek zeker eens de Skechers website waar je ook een documentaire kan vinden van bekende Olympic Thriatlon athletes, o.a. Meb Keflezighi en Madi Serpico, who share their running experiences.

Can you feel the energy already? Haal je loopoutfit al maar naar boven en start je dag met een frisse healthy ochtend run, mét natuurlijk de bijpassende Skechers shoes. 

Foto's © Pinterest & Skechers.

Met medewerking van Inga Lenaerts.

page loaded