Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Smart Traveller

Door Koen op 23.02.2014

Voor de SS2014 collectie gaat Marc O'Polo opnieuw de samenwerking aan met illustratrice, fotografe en mode-icoon Garance Doré. French style tekeningen en slogans van Garance Doré gecombineerd met de urban en casual look van Marc O'Polo, it's a perfect match. Het resultaat is een themacollectie "Smart Traveller".

Smart Traveller is een lijn met exclusieve sweatshirts, T-shirts, topjes en broeken in biologische katoen. Garance Doré bedacht een reeks tekeningen en slogans die gedrukt zijn op de T-shirts en accessoires. De unieke ontwerpen zijn beschikbaar in 7 verschillende effen of gestreepte kleuren.

De collectie is nu beschikbaar zijn op de webshop en in de winkels van Marc O'Polo.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded