Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Liu Jo x Kate Moss x SS2014

Door Tiany op 23.02.2014

The Queen of Models Kate Moss is voor de 7de keer op rij het gezicht van Liu Jo. De Britse schone is strutting her stuff in de SS2014 collectie van het Italiaanse merk. Fotograaf met faam van dienst was Solve Sundsbo, die ook al campagnes shootte voor Chanel, Cartier en Hermes. Resultaat? Prachtige campagnebeelden van magnifique Miss Moss in lovely Liu Jo outfits

In de SS2014 collectie werd er veel aandacht geschonken aan denim. Liu Jo heeft de perfecte jeans in handen, the bottom up jeans. Deze broek past ieder lichaamstype perfect en geeft je bips een lift. Hallelujah! Put your bootie in the spotlight!

Het tijdperk van de gekleurde jeans is over & out. De klassiekers in denimland als blauw en zwart stelen weer de show dit seizoen. Liu Jo brengt dan ook een uitgebreid assortiment blauwtinten en zwart op de markt, in verschillende modellen voor de verschillende types of women

Naast broeken, zijn er ook nog andere denimstukken, als een jeansjasje, dit voorjaar te verkrijgen bij Liu Jo. Jawel hoor, believe it or not, denimstuks kunnen zeker gecombineerd worden. Denim on denim is 1 van de grootste trends dit seizoen. Zorg er enkel voor dat je verschillende tinten jeans op elkaar draagt. Deze look maak je af door accessoires toe te voegen, als een gekleurde sjaal of een flashy ketting om het geheel te breken. Voeg er nog een elegant paar pumps aan toe om je benen top model long te maken & you’re ready to hit the town.

Wie on trend wil blijven dit jaar moet zeker eens een kijkje nemen op de website en Facebookpagina van Liu Jo om de hele collectie te spotten en je favoriete stuks uit te kiezen. Bootie like Beyoncé, here I come.

page loaded