Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Discover knitwear voor de zomer!

Door Koen op 21.02.2014

Knitwear, just for summer? Niet als je het aan voormalige Belmodo Guest Editor Ellen Kegels vraagt. De Antwerpse designer lanceert dit weekend haar 1ste echte zomercollectie van LN ANDES (yay!) en wij zijn er graag bij.

In dit ‘wat-voor-weer-is-het-nu-weer’-landje is het geen onlogische stap om wat leuke alpaca knitwear stukken te voorzien tijdens de zomermaanden. Of het nu om vroege ochtenden op de fiets of gezellige avonden aan de bbq gaat … knitwear’s always a good idea!

Droom je al van die perfecte Indian Summer? Kom dan eens een kijkje nemen in de LN SHOWROOM - Eugeen Joorsstraat 50 - in Borgerhout.

De verse lading LN ANDES items worden op zaterdag 22 en zondag 23 februari voorgesteld met een hapje en een drankje (yummy!) en iedereen is welkom! Stuur simpelweg een bevestigingsmailtje naar [email protected] en you’re good to go

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded