Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New talent in designland

Door Tiany op 20.02.2014

Het Litouwse designtalent Marius Janusauskas studeerde in 2012 af aan de Modeacademie van Antwerpen en won daarnaast enkele fashion design awards. De ontwerper neemt een vliegende start want hij lanceert een womenswear brand, speciaal voor de moderne, gesofisticeerde vrouw. Are you talking to me? 

Zijn FW2014 collectie bestaat vooral uit wol, zijde en kant en is heel zwart. De stukken zijn meesterlijk gedrapeerd rond de vrouwelijke vormen. Janusauskas maakte zowel stukken uit 1 piece fabric als shimmering evening dresses

De collectie is ontworpen voor vrouwen die verleidelijk zijn, maar ook een tikkeltje gevaarlijk. The future's looking bright for Marius Janusauskas. 

Foto's © Charite Smet.
Hair & Make-up by Adelien De Puysseleyr.
Model: Lindsay Le-Quang at Flag Model Agency.

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded