Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Raw food or raw fashion?

Door Koen op 19.02.2014

Raw is hot tegenwoordig! Zowel op culinair als op fashion vlak. En dan keren de hoofden natuurlijk allemaal naar G-STAR.

Het Nederlandse merk lanceert nu een 1ste eyewear collectie. Met de de klassieke pilotenbril als take-off, scheppen ze een vlak model, dat toch nog die industriële touch heeft. De details als zichtbare schroeven en markeringen zorgen voor die extra ruwe, stoere kant aan de bril. 

Edgy all the way, dat kan je zeker zeggen over de lijn acetaat brillen en de metalen brillen. G-STAR speelt met ongewone materialen, zonder oog te verliezen voor sterk design en invloed van hun authentieke ontwerpen. 

What you see is what you get bij G-STAR. Als je toch denkt dat je het verschil niet ziet tussen de kwaliteitsbril en de namaakmodelletjes die je tijdens strandvakanties in de toeristenshops vindt tussen de voetbal-shirts en de bling bling, dan geeft G-STAR je daar een nieuwe kijk op.

Niet alleen langs de buitenkant zijn het draagbare én functionele designwerkjes, ook de lenzen zijn allesbehalve standaard. Geïnspireerd door de old school aviator glasses, hebben ze de vlakke lenzen in een moderne hoes gestopt. Ze geven bovendien een ongewoon verspiegelingseffect.

G-star biedt een resem aan kleuren en modellen; zowel zonnebrillen als hippe leesbrillen zijn in het aanbod te vinden. Het merk overdrijft niet en gaat juist rauw en back-to-basics met deze nieuwe reeks eye-catching goodies. Hun motto “Just the Product" is duidelijk vervuld.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded