Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fiona Paxton in Belgium

Door Angelique op 19.02.2014

Eindelijk is het most-wanted juwelenmerk uit het hippe East-London ook in België verkrijgbaar. Niet alleen Kate Moss, Rihanna én Miley Cyrus, maar ook wij kunnen nu de unieke bling bling van Fiona Paxton kopen.

Eerder veroverde de Britse ontwerpster al de harten van modehuizen als Chloé, Armani en Moschino om juwelen te mogen ontwerpen. Haar collectie heeft voor elk wat wils, no kidding.

Haar big dream is om te ontwerpen voor de moderne wereldreiziger. Haar ontwerpen hebben  invloeden from all over the globe; denk maar aan Japanse mode, Bauhaus architectuur, de London scene en kunst gallerijen. Haar collecties worden zelfs overal ter wereld verkocht, van New York en London tot Bangkok.

Haar Classic Collection bestaat zelfs uit de meest uiteenlopende materialen als parels, leder en hout. Dit alles kan je krijgen in het goud en zilver, lila, metaal, goud, felle kleurtjes én brons. Smaken verschillen, maar hier kan iedereen zijn jewelry dreams mee vervullen.

Of je nu houdt van futuristische, ethnische of gewoonweg glamoureuze bling, vanaf nu draag je de wereld om je lichaam dankzij Fiona Paxtons unieke designs.

WAAR?

Voor bijkomende verkoopsinformatie mail naar Ladylicious via [email protected] of bel naar 0471/10.56.14.

Met medewerking van Angela Donskaia

page loaded