Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Go for a long careless summer

Door Bieke op 17.02.2014

Imagine een pittoreske villa langsheen de Middellandse Zee. Er blaast een zacht zeebriesje wat cooling air naar je ligstoel naast een bosje pijnbomen. It’s way too hot to wear anything else dan luchtige zijden en katoenen stoffen afgewerkt met kant.


Channel de retro vibes uit de jaren ’30 en ’70 met de nieuwste spring/summer collectie van Eres. Ontwerpster Valérie Delafosse liet zich inspireren door oude fotoalbums. Zorgeloosheid en levensvreugde are key in deze collectie.

De lingerie voelt als een 2de huid. De zuivere en eenvoudige lijnen volgen al je contouren en welvingen en feel like silk. De frisse kleuren doen aan heerlijke sorbetijsjes denken. Smul zowel letterlijk als figuurlijk van heerlijke cocktails van citrusvruchten en munt. 

Zet rustig je siësta verder without any other care than je hele lichaam netjes egaal te bruinen.  De tijdloze klassiekers van Eres are reinvented in Coton Paradis. Voel je lekker comfy in katoen.

If you really have too keep it more dressed-up, ga dan voor de homewear collectie. De lichte stoffen zijn geïnspireerd op de flower power van de jaren '70Go for hippie-chique met een lange jurk en een grote zonnehoed. Yes ladies, deze collectie is perfect for that long careless summer.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded