Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

American Hustle 70’s Glam

Door Michael op 16.02.2014

American Hustle neemt je weer naar de jaren '70. Een periode waarin alles kon en mocht. Mensen leefden groot en namen risico's, they didn't give a damn. De overdreven sexy en glamour fashion komt terug in de film.

American Hustle is de nieuwste film van Oscar genomineerde regisseur David O.Russel over de befaamde Abscam undercoveroperatie van de FBI eind jaren '70. De hoofdrollen zijn voor Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence en Jeremy Renner.

In deze film valt vooral het personage Sydney op, gespeeld door Amy Adams. Sydney is een smalltown girl die in New York arriveert. Ze ondergaat een transformatie die haar innerlijk en uiterlijk verandert. Door haar groeiend zelfvertrouwen gaat ze zich meer uitleven in haar kleding. Ze parradeert o.a. in een supervrouwelijke Diane van Furstenberg wrap dress en een zwarte, lederen jurk met een sexy, diepe halsuitsnijding van Halston. Deze kleding word gecombineerd met de oversized vintage Christian Dior zonnebril en of course Gucci accessoires. We love it.

Gucci staat in de picture met de unieke, gouden juwelen in de vorm van paardenbits en de iconic python bamboo lady look handtas. Costume designer Michael Wilkonson haalde met deze merken het beste uit de jaren '70. Wilkonson maakte nog enkele dresses-to-kill om Amy Adams' en Jennifer Lawrences garderobe te vervolledigen.

American Hustle heeft 3 Golden Globes gewonnen, o.a. voor beste actrice Amy Adams en haalde ook heel wat Oscarnominaties binnen! De film is nu te zien in de bioscoop. A movie for the glamour lovers.

Heb jij ook zin in een avondje glitter & glamour? Goed nieuws! Want Belmodo geeft duotickets weg voor American Hustle. Fashion + Movies = Belmodo Love!

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded