Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy Birthday Björn Borg

Door Koen op 14.02.2014

Een tijdje geleden presenteerde Björn Borg zijn FW2014 collectie. De big show ging door in het voormalige Kasbank pand in Amsterdam en Belmodo was there

Alles werd uit de kast gehaald, want niemand minder dan topmodel en Nederlandse trots Doutzen Kroes kwam terug naar haar hometown voor de show. De Angel feliciteerde het Zweedse merk met haar 21-jarige bestaan en zo kon de show beginnen!

Alles werd uit de kast gehaald. Modellen die de feeërieke jungle-catwalk opliepen zagen er fan-tas-tisch uit. Sportswear wordt een beetje chiquer en de lingerie was ronduit sexy!

De FW2013 collectie staat in het teken van new beginnings. Omdat Björn Borg dit jaar zijn 21ste verjaardag viert, wil het merk laten zien waar het allemaal voor hen begon, waar ze nu staan en wat de plannen zijn voor de toekomst

De collectie is very stylish, maar toch comfortabel genoeg voor wie een actief en atletisch leven leidt. Ook maakt de loose boxer een comeback. Loop jij volgende winter ook in een see-through vest rond? Ik kijk er al naar uit!

Er zijn 3 prints die terugkomen doorheen de collectie: Blueprint, Ascii en 8-Bit.

Na de show was er natuurlijk een geweldige afterparty, zoals het een fashion event beaamt. De Belgische delegatie ging er volledig voor op de dansbare beats en gaf de Nederlanders uiteraard het nakijken. wink

Conclusie: Een geslaagde avond voor deze Belmodo addict. Can't wait tot de collectie ook daadwerkelijk in de winkels ligt!

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded