Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Keds & the brave lady

Door Angelique op 13.02.2014

Once upon a time, a few Keds ago. De tijd van bomberjackets, witte sportsloefen en bruingebakken huidjes. Herinner jij je ook nog Baby uit Dirty Dancing die sensueel haar danspasjes oefende aan het water? Witte Keds canvasjes is what she wore! Super cool, toch?

Al van in 1916 scoort het Amerikaanse merk met zijn bekende schoenmodel 'Champion' en na bijna 100 jaar bokst het merk nog sterk op tegen andere sneakermerken. Intussen heeft Keds duidelijk al een behoorlijk grote portie street cred verdiend! De harten van meisjes overal, van stijliconen tot 'the girl next door', werden al veroverd.

Wist je trouwens dat Keds, initieel Peds ging heten, wat voet in het Latijns betekent? Kwestie van wat history mee te delen met jullie. 

En omdat Baby haar handdoek in de ring heeft gesmeten, pakt een andere diva het maar al te graag over. 7-voudig Grammy winnares en stijlicoon Taylor Swift is het gezicht van de nieuwe Keds SS2014 collectie. Naast gewoon the pretty face te zijn, wil Taylor Swift, brave girl herself, zich ook inzetten om meisjes aan te moedigen om hun droom waar te maken. Dit doet ze in stijl met het Keds Brave Life project. Met dit project geeft ze ladies all over te world een duwtje in de rug om een mooie carrière uit te bouwen. Keds zorgt voor de nodige ondersteuning bij het opstarten van jouw ultieme droom. Everything's possible!

You go Swift! Want ook Keds is sponsor van Taylor Swift's RED concert tour. Maar ook naast het podium is Swift fan van de rode Champion Core Keds. Wij mochten het optreden in Berlijn front row, met alles erop en eraan meemaken. Luidkeels meebrullen met 'I knew you were trouble' stond met alle plezier op onze planning. 

Oh boy what A show ???? @taylorswift @keds #fromwhereistand #frontrow #berlin #greatshow #bigconcert #keds
Oh boy what a show @taylorswift @keds #fromwhereistand #frontrow #berlin #greatshow #bigconcert #keds


SS2014 Taylor Swift collectie

De nieuwe Keds SS2014 collectie is speels, met kleurrijke prints en vooral nog even tijdloos als 40 jaar geleden. Wanneer ze mid-1980 vooral gecombineerd werden met een legging and a big sweater, laat Swift de romantische én vooral zeer vrouwelijke kant zien, dit met haar Keds campagne

Dus jawel, een sneaker onder een rokje of kleedje is a great combo! Deze collectie is al beschikbaar op de Keds onlineshop. You go tigers!

Are you a brave lady? Check hier het super inspiring filmpje van Taylor Swift voor Keds.

 

Foto © Keds en Instagram @belmodoangel

Met medewerking van Jilke Juliens

page loaded