Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Tropical Summer With the Boys

Door Koen op 13.02.2014

Yo boys, jullie zijn we zeker niet vergeten. River Island heeft een veelbelovend lookbook voor de komende lente en zomer. Houden jullie van neon, floral & tropical prints, chic tailoring of zwart-wit? Yess, dan heeft de komende collectie zeker wanna-have pieces die staan te springen om in jullie very stylish garderobe terecht te komen.

Het mag al eens wat specialer: zachte roze bloemen op een groen-zwarte trui, een tropisch hemd onder een mesh bomber jacket of 2 totaal verschillende prints bij elkaar. Je hoort het jongens, dare to be unique deze zomer.


Luister vooral niet naar de ladies als zij zeggen dat jullie niet naar hartenlust mogen mixen & matchen. Een gestreept jacket op een abstracte T-shirt en verenshort, hoe gekker, hoe liever boys.


Dé trend die je zeker niet mag missen dit voorjaar is de blazer. Het is fashionable en oh so manly. Het hoeft zeker niet allemaal zo druk te zijn als prints niet jouw ding zijn. Zwart-wit is ook helemaal in. Met deze classics kan je niets mis doen.

Wil je het beste van beide werelden? Draag neon sneakers onder een anders klassieke outfit en pimp in no-time je look tot iets speciaals. Net als bij de vrouwen zijn sportschoenen helemaal toegestaan onder een deftig suit. Comfy for the win!

Foto’s © Nick Haddow

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded