Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michaël’s Valentine’s Wish List 2014

Door Michael op 12.02.2014

Cupido stretcht zijn benen al, want de feestdag van de liefde komt er opnieuw aan. Met vrijdag 14 februari aka Valentijn wordt de liefde in al zijn facetten gevierd. En dat is voor mij net het leuke aan Valentijn!

Cheesy? Yep. Commercieel? Zoals Kerst en Pasen. Over the top? Lekker altijd. Verplicht om mee te spelen? Helemaal niet. Valentijn is voor mij een feestdag die je samen met je lief, partner of iemand die je genegen is, viert. Hoe je dat doet, vul je compleet zelf in. Dat kan gaan van frietjes eten voor de TV thuis, een chic restaurantje bezoeken tot gewoon gaan bowlen. Enige wat moet is, leuk zijn!

Verplicht om een cadeau te kopen, is er voor mij niet bij. Ik doe het gewoon omdat ik het leuk vind. Want willen we net niet elke dag een surprise krijgen? Hier alvast, gewoon ter inspiratie, mijn Valentine’s Wish List. Dus je weet het hoeft niet, maar ik apprecieer het gigantisch!

1. Wat goed genoeg voor Jay-Z is, is uitermate geschikt voor mij! Nooit gedacht dat ik in de vestimentaire voetsporen zou stappen van een rapper. Maar toen Jay-Z gespot werd met een regenjas van het Zweedse label Stutterheim, ging ik meteen overstag. Stond al een tijd op m’n to have-lijstje! Een elegante en opvallende upgrade van de klassieke gele vissersjas. Verkrijgbaar voor € 550,- bij o.a. Rewind in Gent, Lef in Antwerpen en Privejoke in Brussel.

2. Volgende zomer mag het opvallend en happy zijn! Daarom ben ik nu al helemaal verknocht aan mijn nieuwe manbag to have! Deze fantastische weekender bag van Salvatore Ferragamo is mijn ideaal ‘ik-sleur-je-elke-dag-overal-mee-naartoe-tas’. Volledig gevuld uiteraard! Te koop via de website van Salvatore Ferragamo voor € 1 400,-.

3. Fancy a dandy look? Check! Af en toe de stylish man uithangen blijft toegelaten. Een tikkeltje humor hierbij is een must. Daarom blijven deze printed silk pocket squares prachtig om cadeau te krijgen én ook om te geven. Elke man kan hier wel mee overweg. Shoppen doe je deze bij Paul Smith aan € 57,- per stuk.

4. Beauty, het blijft voor mij een verslaving! Inderdaad, je hoort het goed, als ik maar kan smeren, sprayen, detoxen, cleansen of alles wat maar naar beauty stuff ruikt. Dat geuren is natuurlijk 1 van de belangrijkste dingen die ik doe voor ik het huis verlaat. Een goeie wolk parfum is dan ook een must voor mij. Soms erover, I know, maar liever te veel dan te weinig nietwaar?! Nieuw gespot op mijn radar is het brand new geurtje van Byredo. Meet Bullion! Mag regelrecht naar mijn toilettas! Scoor je easy via Parfuma in Antwerpen voor € 140,- (100ml).

5. Ohh I'm redecorating! Wat is er leuker om je cosy plek you call home opnieuw in te richten. Aangezien ik van modern, strak naar iets gezelligs, retro en second hand gevoel ga, zijn er nieuwe design items nodig. Liefst met een Scandinavian touch en dan mag je rechtstreeks aan mijn muur komen hangen. Een nieuwe stijl samen met een verslaving aan reizen, dan is de Map of The World van Monocle exact wat ik mis. Deze wereldkaart is een 2de editie print, getekend door de Japanse illustrator Satoshi Hashimoto. Shop je makkelijk via de Monocle e-shop voor € 120,-.

page loaded