Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chris Pine, The new face of Armani Code

Door Koen op 12.02.2014

Giorgio Armani heeft zojuist the new hot face voor Armani bekend gemaakt. Binnenkort blijven we aandachtig naar de reclame kijken want acteur en super cutie Chris Pine wordt het nieuwe gezicht van 'ARMANI CODE'. Het mannenparfum is 1 van de best sellers wereldwijd in zijn reeks. 

"Chris weerspiegelt perfect het imago van Armani met zijn sterke charisma en natuurlijke elegantie. Naast zijn grote talent, hoge diversiteit en de juiste dosis humor op de set, maakt zijn aantrekkelijke charme van hem de ideale match voor deze parfum." - zegt Giorgio Armani -

Pine kan je momenteel bekijken in de film 'Jack Ryan: Shadow Recruitdirected by Kenneth Branagh. Hij heeft recent een rol gespeeld als Captain Kirk in 'Stark Trek'. Pine speelde naast Denzel washington in 'Unstoppable' en vocht tegen Tom Hardy om het hart van Reese Witherspoon in 'This Means War'. Later dit jaar speelt de acteur samen met Meryl Streep en Johnny Depp in 'Into the Woods' en in het vervolg van 'Horrible Bosses' met Jennifer Aniston, Jamie Foxx en Kevin Spacey. Momenteel werkt Pine aan 'Z for Zachariah'. Een echte busy bee, als je het ons vraagt!

De nieuwe reclamecampagne voor Giorgio Armani Code zal starten in de lente 2014. Can't wait!

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded