Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mix and Match Game

Door Tiany op 11.02.2014


Move over SS2014, we blikken al vooruit naar de komende herfst. Come and play the mix & match game samen met Faith Connexion. Volumes en lijnen, army en street, anatomy en animal magnetism zijn de allures die ze naar voren schuiven.

De ‘Faithwoman is de komende herfst wild but sophisticad. Sensueel flirt ze met nobele stoffen. Ze is ook absoluut niet bang om te spelen met volumes en proporties


We zien al verschillende trends opduiken als de sports- en streetswear. Ook krijgt onze garderobe een boyish tintje. Toch blijft alles zeker nog vrouwelijk genoeg met zachte toetsen. De kleuren zwart, blauw en wit overheersen met hier en daar een red and green accent.


Creeër komende herfst je eigen urban cool wardrobe. Faith Connexion is te koop bij Cosi Cosi (Antwerpen), Smets (Brussel), Party Time (Brussel) en Daphnis & Chloé (Kortrijk). Misschien al een ideetje om naar de spring-summer collectie te gaan kijken ook?

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded