Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sneaker madness!

Door Michael op 10.02.2014

Sneakerliefhebbers, hold your horses, want Nike geeft ons een sneak peek in haar samenwerking met Riccardo Tisci. De collectie ontworpen door de creative director bij Givenchy bestaat uit 4 paar trainers helemaal in Nike’s Air Force 1 stijl.

De schoenen komen in lo-top, mid, hi en knee-high, dus voor ieder wat wils. Het design heeft een 70's vibe in kleuren als fel oranje, bruin leder, geel, blauw en grijs. Met als kers op de sneaker natuurlijk de signature swoosh van Nike.

Gimme, gimme, gimme. Nog niet meteen naar de winkel rennen, want de Nike R.T. Air Force Collection is verkrijgbaar vanaf zaterdag 1 maart in het wit en vanaf dinsdag 1 april zal de zwarte editie beschikbaar zijn.

Foto's © Riccardo Tisci

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded