Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Night in the Clouds

Door Koen op 10.02.2014

Op zondag 2 februari vond de 1ste modeshow van Clouds of Fashion plaats en Belmodo was there. Clouds of Fashion is de gloednieuwe winkel van de 21-jarige Laurentine van Landeghem. Ze startte met Clouds of Fortune, een blog waar ze zelf aan de slag ging met DIY-projecten. Haar creaties vielen zo in de smaak bij haar volgers dat ze besloot om in oktober een winkel te openen op de Melkmarkt in Antwerpen. Clouds of Fashion was born

Amper 3 maanden na de opening van haar winkel was het volgens de ambitieuse Laurentine tijd om een modeshow te organiseren. De nieuwe lente- en zomercollectie van Clouds of Fashion werd gepresenteerd en de opkomst was enorm. Zo een 250 mode- en Clouds of Fashion-liefhebbers waren aanwezig om een 1ste blik te werpen op de collectie

De modellen showden een collectie met vooral pasteltinten, opvallende prints en glamour pieces. De collectie is fris, jong en vooral heel betaalbaar. De perfecte winkel om als jonge fashionista je garderobe samen te stellen. 

De collectie werd na de show in primeur te koop aangeboden en we konden aan de lange wachtrij zien dat de stuks in de smaak vielen bij het publiek.

 

 De collectie is nu te shoppen bij Clouds of Fashion!

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded