Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-have du moment: de Fendi Bag Buggies

Door Lien op 09.02.2014

Portemonneetje, hou je klaar, want ik heb een nieuw accessoire op het oog. Alweer, zeg je? Jahaa, alweer! En wat voor een must-have ... de Fendi Buggies!

Het zijn prachtige, pluizige sleutelhangers in verschillende kleuren, die elk ook een ander monsterkaraktertje voorstellen. En het is net als met Pokémon: gotta catch 'em ALL.

De Buggies leuken elke handtas in een oogwenk op en zouden echt zoooo mooi staan bij mijn goeie ouwe trouwe sleutelbosje ... Het enige probleem? Je had het waarschijnlijk wel al kunnen denken, en inderdaad, het prijskaartje weegt nogal, euhm, veel.

Want voor 1 Buggie (of moet ik Bug zeggen?) tel je makkelijk zo'n € 400,- à € 450,- neer. If I was a rich girl, lalalalalalalalalalaaaaa. Niet moeilijk dus, dat je eigenlijk alleen celebs met de fashionable sleutelhangers ziet. Zo zijn Cara Delevingne en Kylie Jenner al gespot met hun eigen exemplaar.Vind jij ze ook he-le-maal geweldig? Goed nieuws dan, want je kan jouw eigen Buggie online kopen, bijvoorbeeld bij MyTheresa. Nu alleen wel opletten dat je je sleutels niet meer kwijtraakt, hoor! Niet dat dat zo moeilijk zal zijn natuurlijk, met die gigapluisbol eraan ...

Foto's via © Fendi, Chic Obsession & Tumblr. Page icon via © Stockholm Streetstyle.

page loaded