Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hôtel de love

Door Michael op 09.02.2014

I want to stand with you on a mountain. I want to bathe with you in the sea.I want to lay like this forever, in our lovely hotel room. Geen concrete plannen voor Valentijn binnenkort? Maar zin om ergens gezellig naartoe te gaan samen met jouw allerliefste? Voor al jullie love birds zijn er toffe arrangementen te strikken bij enkele hotels. We give our full permission to go full-on cheesy op vrijdag 14 februari.

L’amour viert hoogtij in Hotel Amigo in Brussel. Het decor transporteert je naar ver vervlogen tijden van de 15de eeuw. Geniet van 1 van de 2 luxueuze valentijnsarrangementen. Bij het 1ste verblijf je in 1 van de chiqueste kamers van het hotel waar champagne op jullie wacht samen met strawberries en een doosje pralines. Later genieten jullie van a delicious en verfijnd diner in Ristorante BoCConi. Het kostenplaatje komt op € 454,- voor verblijf in de Classic King Room. Kies je voor het 2de arrangement dan verblijf je samen in de luxueze Royal Blaton Suite waar champagne, pralines en aardbeien klaarstaan. Wordt helemaal verwend en beleef een heus Lady en de Vagebond moment samen met je sweetheart. Italiaanse tweesterrenchef Fulvio Pierangelini verzorgt je persoonlijke privédiner in je eigen suite voor een kleine € 5000,-.

Enjoy a very romantic escape in het Steigenberger Grandhotel in Brussel. Zet de toon van de avond met een coupe Moët & Chandon rosé. Dompel je onder in een romantische film in de pop-upcinema en verorber erna een driegangendiner in de Brasserie. Het hotel is versierd in passende decoraties. Sluit je gezellige avond af in 1 van de luxueuze kamers waar Champagne en Pierre Marcoloni chocolaatjes jullie opwachten. What happens next is all up to you guys!

Het luxueuze boetiekhotel Stanhope, in the heart of Brussels, verwent ook verliefde koppeltjes met open armen. The Lovers Package voor € 399,- biedt een 3-gangenmenu in het Brighton Restaurant, een overnachting in een Superior room en toegang tot het ontbijtbuffet. Om je extra te verwennen krijg je ook een fles champagne, heerlijke Belgische pralines, toegang tot de sauna en fitness en ook de Pleasure Game kit. Be a little naughty this coming Valentines Day. Voor € 149,- heb je een overnachting in een standaard kamer, a very delicious ontbijt ‘s morgens en toegang tot de sauna en fitness. Geniet van een heerlijke overnachting! 

Be quick om your favorite arrangement te boeken! Cupido zal vast en zeker zijn pijlen op jou en je lover richten. Enjoy lovely Belmodo lovers! En beleef de tijd van je leven samen met je amour op Valentijnsdag.

Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded