Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel graffiti backpack

Door Koen op 09.02.2014

Jarenlang was de backpack de perfecte handige schooltas voor een tal van tieners. Voor vele is het niet enkel een basic rugzak maar een statement item om zich te onderscheiden van de rest en mee te pronken. Enkel voor studenten? No way! De rugzak is nu hotter dan hot voor zowel jong als oud. 

Op zoek naar een originele backpack? Dan moet je de luxueuze versie van Chanel in huis halen! Voor de SS2014 collectie transformeerde Kaiser Karl de traditionele rugzak in een originele, edgy backpack. Gemaakt van hoog kwalitatief linnen en bedrukt volgens een specifieke procedure, wat maakt dat deze backpack heel stoer overkomt. De grafitti, metalen initialen en handgewoven scoubidou zorgen voor een extra personalized touch

 “There’s a certain lightness and a certain kind of humour in all this” - verklaart Karl Lagerfeld -

De Chanel backpack is te verkrijgen in 2 maten en 3 kleuren. Ze zijn nu beschikbaar in alle Chanel winkels.

Topfoto © the Styleograph.

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded