Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Elegant, bold, playful & romantic

Door Michael op 08.02.2014

Spring spring spring de wereld in en ook de komende zomer met de Tatyana Beloy x ONLY collectie. We zien 4 totally different, frisse silhouetten waarbij elk een facet van Tatyana’s karakter weerspiegelt. Voor every mood een andere stemming dus. Belmodo trok naar de lanceringsparty voor nice food, lovely music vibes, een stevige dosis party people én een prachtige collectie. Yiehaa!

Elegant, bold, playful & romantic dat zijn de keywords die deze collectie omschrijven. Wat dacht je van een speelse jumpsuit of liever de trendy boyfriend jeans? De floral blazer is perfect voor alle girly girls onder ons.

De diversiteit sluit perfectly aan bij de stijl van ONLY. Het is een merk met verschillende looks zodat hun klanten naar hartelust kunnen experimenteren met hun outfits. En net dat mixen & matchen is iets wat we ongelooflijk leuk vinden natuurlijk. 

Go full-on elegant met de gestreepte fitted blazer in een dikkere stof voor die frisse overgang naar de lente. Combineer het met de destroyed Eve boyfriend jeans en de Killer Paris love top met een stoer kantje.

De sequin bomber is een absolute showstopper en is het uitgangspunt van de Bold look. De kaki broek en neutrale killer tank top vervolledigen het. Be bold and beautiful.

Playful into spring met een jumpsuit. Ze zijn zo makkelijk om te dragen en maken in 1 keer je look af. De lichte stof voelt heerlijk zacht op je huid. Draag een pump eronder en you’re ready to go!

De laatste Romantic look bezit een comfy blazer in frivole bloemenprint voor een leuke, Aziatische touch. De Alma print top en Falula slim jeans maken de look compleet. Let the spring come! De collectie is nu verkrijgbaar.
Met medewerking van Maya Bogaert.

page loaded