Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss’ new job at Vogue

Door Kim op 07.02.2014

Topmodel Kate Moss knows a thing or 2 als het aankomt op poseren en voor de camera staan, en hoewel ze - ondanks haar leeftijd - het nog steeds erg goed doet als model, exploreert ze ook graag andere jobs in de modewereld.


Foto via Splash News Online.

Voor de volgende editie van British Vogue (die deze week uitkomt) is Moss de contributing fashion editor, waarvoor ze collegamodel Daria Werbowy stylede voor de editorial "Cause Célèbre". Fotografen van dienst voor het onderste plaatje zijn Mert Alas en Marcus Piggott.

Moss wist alvast haar stempel te drukken op het magazine - zo zegt Alexandra Shulman, editor in chief van de Britse Vogue:

"From gathering the initial mood board to talking me through the rail of clothes in the Vogue fashion room and adjusting the accessories on Daria Werbowy, Kate took on the complete role of fashion editor. But perhaps not every editor takes her model out partying the first night of the shoot."


Foto © British Vogue.

page loaded