Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Koen’s Valentine’s Wish List 2014

Door Koen op 06.02.2014

Romantiek, kaarsen, hartjes, rozen ... aaah, Valentijn komt er weer aan! De hoogdag van de liefde. Ok, ik moet toegeven, de zeemzoeterij rond deze feestdag geeft mij een raar gevoel in mijn maag. En dat bedoel ik niet bepaald positief. Ik ben niet meteen de meest romantische persoon op aarde, maar hé, ik doe mijn best!

Maar wie weet, misschien laat ik me dit jaar wel gaan en koop ik een bos bloemen ofzo, can you imagine?! wink Goed. de plicht roept. Hierbij mijn lijstje voor het feest van Sint Valentijn. Misschien haal je er wel inspiratie uit voor jouw hubby of boyfriend!

1. Sinds de dood van mijn iPhone 4S ben ik overgeschakeld op een 5S. Nu ik bij de cool kids hoor die het laatste nieuwe Apple snufje in huis hebben, wil ik mijn lidmaatschap van die club natuurlijk niet opgeven. Daarom graag wat bescherming rond mijn telefoon. Omdat ik toch een stoere man ben, graag een hoesje met ingelegd hout. Carved Mahogany Premium Wood Case via Case-Mate, $ 50,-.

2. Neen, ik ben niet van plan om rondjes in het stadspark te beginnen lopen. Het is gewoon ongelooflijk cool om tegenwoordig met Nike Air Max aan je voeten rond te wandelen. Als dat betekent dat ik dan ook eens Johnny-gewijs ermee moet gaan hacken in de Noxx, so be it. Ik doe het dan wel ongelooflijk fashionable! Nike Air Max 2014 Trainers te verkrijgen bij Asos voor € 182,60. Maatje 45 past perfect!

3. BelmodoMichaël en BelmodoTiany vermoorden mij, maar ik moet en zal dit jaar deze trui hebben! Al is het gewoon om de gezichten op de Belmodo redactie te zien wanneer ik ermee binnenkom. Wat kan ik zeggen? I'm just obsessed with cats en de psychedelische kleuren en print maken het alleen maar beter! Je koopt deze Crazy Cat Sweater bij Mr. Gugu & Miss Go en betaalt er een miezerige € 49,- voor.

4. Ik ben mijn huidige portefeuille nogal beu. Dus tijd voor een nieuw en modeverantwoord exemplaar. Naast psychedelische kleuren en stoere, houten inlegsels, ben ik de laatste tijd ook wel verdacht into shiny materialen. Daardoor viel mijn oog onlangs op deze zilveren portefeuille van Marc by Marc Jacobs. Koop hem online bij Matchesfashion voor € 138,-.

5. En last but not least ... moet ik toch iets opbiechten. Stiekem ben ik héél grote fan van de Belgische kust. Ik eet niets wat uit de zee komt, maar ernaar kijken, graag! Zo wat uitwaaien op de dijk of een nachtelijke strandwandeling ... Heerlijk! Met een weekendje zee doe je me dus al-tijd een plezier! Voilà, je hoeft niet ver te gaan om goed te zitten. Vakantie in eigen land, jihaa!

Nuja, dit zijn maar cadeau-ideetjes hé, moest je jezelf hier niet in vinden? Remember, een kusje kan ook altijd!

Fijne Valentijn aan iedereen.

page loaded